Selecteer provincie

Reest Dakbedekkings Installatiebedrijf De 0522-251566: Hoeveel subsidie plaatsen plat dak? BTW, Kosten, Prijs & Plaatsen of zelf montage. Voordelen & Nadelen, Wat zijn de opbrengst ervaringen?


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Ontvang zonnepanelen offertes en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!
✓ Bespaar tot wel €800 per jaar

Details

Adres
Oeverlandenweg 7
7944HZ Meppel
Drenthe
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


✅TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Ontvang zonnepanelen offertes en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!
✓ Bespaar tot wel €800 per jaar

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Traditionele materialen zijn al meer dan 100 jaar leidend als het om dakbedekking gaat. Natuurlijk zijn daar vele materialen en technieken bijgekomen.

"De Reest" is meegegaan in die ontwikkeling en levert allround expertise op het gebied van dakwerkzaamheden. Ook voor een bitumineuze of kunststof dakbedekking kunt u bij ons terecht.

Een dak door ons gedekt is duurzaam en veilig. Daar kunt u van op aan. Voor het periodieke onderhoud kunt u bij ons een contract afsluiten. Het beste advies voor een dak dat dicht blijft.

Bij ons zit de toegevoegde waarde in de medewerkers: allemaal actueel geschoold en uiterst ambitieus in hun werk. Ze gaan voor één kwaliteit: de allerbeste. Dat merkt u in de praktijk.

Bovendien werken wij volgens de nieuwste technieken en conform de criteria van objectieve certificeringsinstanties, zoals KOMO. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke opdrachtgever biedt "De Reest" dan ook complete service, volgens het principe: Klant is koning. Dat zijn we aan onze naam verplicht.Specialisatie:
Boeidelen, Plat dak, Zonnepanelen

Aangesloten bij / Certificering:
Uneto-Vni, KOMO