Installatiebedrijf Jan Boonstra en Zonen 0516-421178


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Ontvang zonnepanelen offertes en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!
✓ Bespaar tot wel €800 per jaar

Details

Adres
Oosterwoldseweg 2
8433PV Haulerwijk
Friesland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


✅TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Ontvang zonnepanelen offertes en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!
✓ Bespaar tot wel €800 per jaar

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0516-421178
Onbetwist de
HR Specialist!

fax : 0516-423523

http://www.boonstrainstallatie.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Jan Boonstra & Zn. Installatiebedrijf is een familiebedrijf dat in 1998 is opgericht door Jan Boonstra. Omdat het bedrijf een gezonde groei doormaakt moest er worden gezocht naar een andere locatie. Daarom is het bedrijf sinds eind 2004 gevestigd in Haulerwijk aan de Oosterwoldseweg.

Vandaag de dag kunnen wij door jarenlange ervaring een compleet pakket bieden voor de nieuwbouw-, onderhouds- en vervangingsmarkt.

Ons bedrijf richt zich op de particulieren, aannemers en ondernemers in de drie noordelijke provincies. Daarbij staat kwaliteit hoog in ons vaandel.

Jan Boonstra & Zn. is erkend installateur voor alle voorkomende installatiewerken en is aangesloten bij onder andere Uneto/VNI, Kenteq en SEI.

Met een onderhoudsabonnement bent u verzekerd van periodieke inspectie en, indien nodig, reparatie van uw installatie(s).

Het licht van de zon …
Het CentroSolar PV-systeem werkt met zonnepanelen waarop fotovoltaïsche cellen zonlicht omzetten in stroom. Zo kunt u uw eigen elektriciteit opwekken. De groene stroom die u zelf niet gebruikt, kunt u doorgeven aan het openbare elektriciteitsnet. Als 'producent van groene stroom' komt u onder bepaalde voorwaarden wellicht ook in aanmerking voor een subsidie. Informeer bij uw gemeente of provincie of kijk op http://www.energiesubsidiewijzer.nl/.

… de betrouwbaarheid van Bosch
De PV-panelen kunnen zowel op een schuin als een plat dak worden geplaatst. Ze zijn voorzien van gepatenteerd antireflexglas dat zorgt voor een opbrengst die tot 5% hoger is dan bij andere
PV-systemen. Bosch staat volledig achter de kwaliteit en de betrouwbaarheid van het systeem want al meer dan 15 jaar bewijzen de PV-panelen van CentroSolar zich in de praktijk. Omdat de panelen en de andere componenten van het systeem perfect op elkaar zijn afgestemd, geeft Bosch daarnaast 10 jaar garantie op de panelen en montagemateriaal!


Wat doet een zonneboiler?

Een zonneboiler maakt gebruik van zonne-energie om uw tapwater op te warmen. Zo hoeft de gasketel minder/geen aardgas te verbranden om het tapwater tot de gewenste temperatuur te verwarmen. Met een zonneboiler kunt u daarom het milieu en uw portemonnee ontlasten.
Openingstijden:
Maandag : 13:00 - 17:00
Dinsdag : 13:00 - 17:00
Woensdag : 13:00 - 17:00
Donderdag : 13:00 - 17:00
Vrijdag : 13:00 - 17:00
Zaterdag : 08:30 - 16:00 Pauze: 12.00-13.00 uur
Zondag : geslotenDoelgroep:
Particulieren

Diensten:
Installatie, Onderhoud, Onderhoudscontract, Reparatie

Specialisatie:
Sanitair, Vloerverwarming

Merken:
Bosch, Jaga, Nefit, Radson, Vaillant, Vasco

Aangesloten bij / Certificering:
Uneto/VNI, Kenteq -