Inventive Repair 0513-621345


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Ontvang zonnepanelen offertes en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!
✓ Bespaar tot wel €800 per jaar

Details

Adres
Communicatielaan 1
8447SR Heerenveen
Friesland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


✅TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Ontvang zonnepanelen offertes en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!
✓ Bespaar tot wel €800 per jaar

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.inventiverepair.nl

Wat wij doen:
Inventive Repair is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich geheel gespecialiseerd heeft in onderhoud- en reparatietechnieken voor o.a. caravans, campers en auto's.

Inventive Repair is dienstverlener aan: dealerbedrijven, importeurs, caravanfabrikanten en particulieren.

Inventive Repair heeft zich gespecialiseerd in het herstel van deuken en krassen in aluminium structuur beplating, herstel van kunststof delen en natuurlijk ook het 'groot' schadeherstel, zoals aanrijdingschade, lekkageschade of hagelschade. Voor alle voorkomende caravanschade van klein tot groot kunt u bij ons terecht. Middels de technieken die wij hanteren kunnen wij veelal schadelast besparende reparaties uitvoeren.

Het is niet altijd nodig om delen te vervangen en reparatie kan zelfs beter zijn dan vervanging van het betreffende deel. De invloed van de reparatie en de kwaliteit voor de caravan of camper staan voorop. Daarom is het van belang dat u het herstel van schade door vakbekwame en goed opgeleide specialisten laat uitvoeren.

Inventive Repair is gespecialiseerd in schadeherstel van caravans en campers en is een Focwa erkend Caravan en camperservicebedrijf en PACK-keuringsstation.

Caravankeuring bij Inventive Repair.

De caravanskeuring wordt ook wel de caravan APK genoemd. Voor u is het laten keuren van uw caravan een belangrijke beslissing omtrent de veiligheid en het plezier dat u aan uw caravan beleeft.

Normaliter worden caravans maar een paar maanden of weken per jaar door de eigenaar bewoond. Vooral in de wintertijd, waarbij het koud en vochtig kan zijn, heeft uw caravan veel te lijden. Installaties en apparatuur ondervinden hinder van de temperatuurverschillen in vergelijking met de zomer. Rubberen gasleiding kunnen uitdrogen en corrosie van de elektriciteitskabels kan plaatsvinden.

Vanuit veiligheidsoogpunt een gevaarlijke combinatie van factoren.Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00
Dinsdag : 08:30 - 17:00
Woensdag : 08:30 - 17:00
Donderdag : 08:30 - 17:00
Vrijdag : 08:30 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenToegankelijkheid:
Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen

Producten:
Accessoires, Camper / kampeerauto, Camperbanden / kampeerautobanden, Caravan, Fietsenrek, Luifel, Onderdelen, Zonnepanelen, GFK hagelbestendig dak, Waru Antihageldak

Diensten:
Advies, APK, Onderhoud, Reparatie, Schadeherstel, Storing oplossen, aluminium en polyester herstel, camper onderhoud, camper schade herstel, hagelbestendige gfk dakplaat, hagelschade herstel, herstel vlakke beplating, profile repair wandherstel, uitdeuken zonder spuiten, vochtmeting - keuring

Aangesloten bij / Certificering:
Bovag, Focwa, Bovag, Focwa, Omnia CCS Profile Repair, Caravan en Camper Schadeselect,