Installatiebedrijf Bruinsma 0517-452598


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Ontvang zonnepanelen offertes en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!
✓ Bespaar tot wel €800 per jaar

Details

Adres
Frjentsjerterdyk 1
8855XC Sexbierum
Friesland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


✅TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Ontvang zonnepanelen offertes en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!
✓ Bespaar tot wel €800 per jaar

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Bekkema Bruinsma Installatietechniek, uw installateur en specialist op gebied van duurzame technieken. Wij verlenen onze diensten in heel Nederland.

Bekkema Bruinsma Installatietechniek is een allround installatiebedrijf dat sinds 1955 actief is binnen de installatietechniek. Meer dan 50 jaar ervaring in het vak en daarmee bekend met innovaties tot aan vandaag de dag.

Tot en met 2010 was Bekkema Installatietechniek te Warns een zelfstandig opererend bedrijf. In januari 2010 zijn de werkzaamheden van installatiebedrijf Bruinsma uit Achlum aan Bekkema toegevoegd. De beide bedrijven werkten al nauw samen en de samenwerking liet zien dat ze grote raakvlakken met elkaar hadden. Samenvoeging heeft er toe geleid dat voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers een breed dienstenpakket geboden wordt.

Visie en missie

Bekkema Bruinsma Installatietechniek draagt bij aan de verduurzaming van de Nederlandse maatschappij, door energiesystemen te ontwikkelen die zo weinig mogelijk gebruik maken van fossiele brandstoffen (bijvoorbeeld aardgas.) We bieden daarom totaaloplossingen op het gebied van werktuigbouwkunde en elektrotechnische installaties voor onder andere woningen, industriële gebouwen en bedrijfspanden. En niet alleen de wereld heeft daar baat bij, maar ook onze eindgebruiker heeft daar financieel voordeel van.

Onze missie is om op technisch gebied voorop te lopen in innovaties en maatwerk. Voor elke situatie een passende oplossing met daarbij duurzaamheid als uitgangspunt. Flexibiliteit en daadkracht zijn daarbij belangrijke eigenschappen. Dit is dan ook wat klanten bij ons zullen ervaren.

Service:
24-uurs service, Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Advies, Inspectie, Installatie, Onderhoud, Ontwerp, Reparatie, Storingsdienst, Vervanging

Installatie van:
CV, Elektra, Luchtbehandeling, Verlichting, Water, Zonnepanelen, Installatietechniek, Procestechniek, Warmtepomp, Zonneboiler, Propaantechniek