Selecteer provincie

Rennes Zonne-energie van BV 0317-422066


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Ontvang zonnepanelen offertes en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!
✓ Bespaar tot wel €800 per jaar

Details

Adres
Nudepark 160
6702DX Wageningen
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


✅TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Ontvang zonnepanelen offertes en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!
✓ Bespaar tot wel €800 per jaar

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Van Rennes is sinds 1921 een begrip in Wageningen en wijde omgeving. Inmiddels zwaait de vierde generatie de scepter over dit gerenommeerde familiebedrijf. In bijna een eeuw zijn we uitgegroeid van een schildersbedrijf tot een onderneming met zes elkaar aanvullende en versterkende disciplines: Schildersbedrijf; Bouwbedrijf; Meubel- en interieurbouw; Spuiterij; Zonne-energie en Duurzame verlichting.

Ons bouwbedrijf is dé plek waar al onze disciplines samenkomen. Of het nu gaat om nieuwbouw, aanbouw of restauratie; wij hebben alles in huis om een project, van ruwe schets tot uiteindelijke oplevering te verzorgen; bouwtechnisch advies, planning, uitvoering, schilderwerk, interieur, duurzame energievoorziening enzovoort. Het complete proces onder één dak. Dat heeft grote voordelen; het volledige project is organisatorisch in één hand, met één aanspreekpunt en er is sprake van bij aannemers gebruikelijk tussen-marges.

Zowel particuliere klanten als overheden, zorginstellingen, bedrijven en Verenigingen van eigenaren bieden wij onze bouwkundige diensten aan. Daarbij werken wij regelmatig samen met gerenommeerde architecten die onze visie op kwaliteit onderschrijven.

Én bouwen doen wij met een scherp oog voor milieu en duurzaamheid!

Ons schildersbedrijf staat voor kwaliteit en optimaal resultaat van schilderwerk. Wij inspecteren uw object op kleine gebreken en verhelpen dit direct. Wij bewerken het zodanig dat het jarenlang beschermd is met de juiste grond - en toplagen. Dit bieden wij op elke gewenste schaal; van één enkele woning tot een omvangrijk appartementen complex, zowel binnen als buiten. Daarbij werken wij binnenshuis uitsluitend met watergedragen producten.

In ons meubel- en interieurbouwbedrijf maken wij complete interieurs en meubels op maat, naar de wens van u als klant of ontworpen door een interieur- of binnenhuisarchitect.

In onze spuiterij kunnen wij vrijwel elk object vakkundig van een lak- of verflaag voorzien, of dat nu gaat om een enkel product of een hele reeks.

Bij van Rennes Zonne-energie gaan gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid in hand en hand, Daarom stellen wij hoge eisen aan de betrouwbaarheid opbrengst en levensduur van uw zonne energie installatie.

Om de beste keuze te maken en uw overstap naar LED- verlichting te vereenvoudigen heeft Van Rennes Zonne energie eigen lichtadviseurs in dienst. zij komen graag voor u een besparingscalculatie maken .
Service:
Garantie & Verzekering op geleverde zonnepanelen

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Meubel- en Interieurbouw, LED-verlichting, Spuiterij, Zonne-energie, Bouwbedrijf, Schildersbedrijf

Producten:
Zonnepanelen, Omvormers

Aangesloten bij / Certificering:
Fosag, Bouwend Nederland, AF, CBM, TUVRheinland