Alrebo Solar 06-22993125


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Ontvang zonnepanelen offertes en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!
✓ Bespaar tot wel €800 per jaar

Details

Adres
Bornerweg 5
6125BG Obbicht
Limburg
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


✅TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Ontvang zonnepanelen offertes en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!
✓ Bespaar tot wel €800 per jaar

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Door jarenlange ervaring heeft Alrebo Solar zich steeds meer gespecialiseerd in het leveren en installeren van duurzame energie systemen. Deze systemen kunnen aangesloten zijn op het elektriciteitsnet (on grid), maar kunnen ook als “stand-alone” (off grid systems of autonoom) systeem elektriciteit opwekken.

Hoewel bij het opwekken van alternatieve energie, zonne-energie nog steeds de belangrijkste rol speelt, begint windenergie als toepassing voor particulieren, kleine en middelgrote ondernemingen ook steeds meer terrein te winnen. Prijzen voor een windturbine worden namelijk steeds lager.

Bij zonne-energie denkt u uiteraard in eerste instantie aan de installatie van zonnepanelen met een omvormer, die gelijkstroom omzet naar wisselstroom. Wisselstroom kunt u in huis gebruiken en ook terug leveren aan het elektriciteitsnet.

Door de installatie van een warmtepomp kunt u echter ook flink besparen op uw energie kosten. De warmtepomp verzorgt uw warmwaterbehoefte voor tapwater in huis, maar ook voor uw centrale verwarming en eventueel zwembad verwarming. Als u de warmtepomp combineert met zonnepanelen is uw rendement het hoogst.

De zonneboiler is een ander alternatief. Zonnecollectoren op uw dak wekken echter geen elektriciteit op. Zij verwarmen water dat wordt opgeslagen in een boiler. Dit warme water kunt u dan gebruiken in huis voor tapwater, maar onder bepaalde omstandigheden ook voor uw centrale verwarming. Denk hierbij aan lage temperatuur verwarming zoals vloerverwarming en wandverwarming. Ook de verwarming van uw zwembad behoort met toepassing van een warmtewisselaar tot de mogelijkheden.

Alrebo Solar is u graag van dienst bij het uitzoeken van het ideale duurzame energiesysteem afgestemd op uw persoonlijke situatie. Daarom nodigen we u uit een kijkje te nemen op onze productpagina en aarzel s.v.p. niet contact op te nemen wanneer u interesse in of vragen heeft over onze systemen. Specialiteiten:
Zonnepanelen, Omvormers, Autonome Systemen, Dakbevestiging, Straatverlichting, Carports en Geïntegreerde zonnepanelen, Warmtepompen, Zonnecollectoren, zonneboilers