Klusjesjan 0251-209024


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Ontvang zonnepanelen offertes en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!
✓ Bespaar tot wel €800 per jaar

Details

Adres
Krochtweg 6
1969MB Heemskerk
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


✅TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Ontvang zonnepanelen offertes en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!
✓ Bespaar tot wel €800 per jaar

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-50531255

Wat wij doen:
***ALLES ONDER ÉÉN DAK***
***AL RUIM 20 JAAR ERVARING IN DE KLEINBOUW***

Of u nu twee linkerhanden heeft of een overvolle agenda, het onderhoud aan uw huis zal toch gedaan moeten worden. Moet de buitenboel niet geschilderd worden dan is het wel de douche die eigenlijk eens een flinke renovatie moet ondergaan. Of wat te denken van die vreselijke kleur op de muur of de al zo lang geplande zolderkamer…Kortom, uw huis is nooit af en wie de waarde en het woongenot van zijn huis wil behouden, moet daar op z’n tijd wat aandacht aan besteden.

De vraag is dan wel: bij wie ga je je klus onderbrengen. Alleen een blik in de Gouden Gids geeft geen antwoord op de vraag hoe bekwaam en betrouwbaar een bedrijf is. En je hoort de meest wilde verhalen over het niet nakomen van afspraken, meerkosten, misprestaties enz. Een moeilijke beslissing dus.

KlusjesJan is al sinds 1994 een zeer vertrouwd begrip. Als een van de eerste klussenbedrijven in de regio Kennemerland hebben wij een zeer grote ervaring in allerhande werkzaamheden opgedaan. Elke klus, groot of klein, wordt met veel vakmanschap uitgevoerd.
Het werk wordt van tevoren eerst uitgebreid besproken en van de nodige adviezen voorzien. Hierop volgt, uiteraard geheel vrijblijvend, een offerte met een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden. En als de klus uitgevoerd wordt kunt u met een gerust hart zelf naar uw werk met de zekerheid dat er druk gewerkt wordt in of om uw huis.
Het grote voordeel voor u is dat u slechts te maken heeft met één aanspreekpunt.. U hoeft dus geen vrije dagen te spenderen aan afspraken met allerlei specialisten. En u loopt ook geen risico dat iemand zijn afspraak niet nakomt waardoor de planning in het honderd loopt.
Alles onder één dak dus.

STEEKWOORDEN: klussen, schilderen, aanbouw, verbouwen, renovatie, laminaat leggen, tegelwerk, douche renovatie, dakkapel plaatsen, tuin onderhoud, bestraten.
KORT OM: ALLES VOOR DE KLEINBOUWOpeningstijden:
Maandag : 09:00 - 18:00
Dinsdag : 09:00 - 18:00
Woensdag : 09:00 - 18:00
Donderdag : 09:00 - 18:00
Vrijdag : 09:00 - 18:00
Zaterdag : 09:00 - 18:00
Zondag : 09:00 - 18:00 Service:
Geen voorrijkosten, Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort aanbieder:
Bouwbedrijf, Klusbedrijf, Klusjesman, Schilderbedrijf, Timmerbedrijf

Diensten:
Aanbouw, Advies, Demontage, Montage, Onderhoud, Renovatie, Reparatie, Verbouwen, Klussen

Type opdrachten:
Bedrading aanleggen, Klusjes, Leidingen aanleggen, Lekkage stoppen, Schilderwerk, Stucwerk, Timmerwerk, Verlichting, Vloeren leggen, aanleg vijver / tuinonderhoud, all-round klussenbedrijf, bestrating /schutting plaatsen, complete douche renovatie, dakkapel plaatsen, kleinbouw, aanbouw, renovatie, kleine klussenlijst afwerken, onderhoud bij bedrijfspanden, plaaatsen zonnepanelen, schilderwerk binnen en buiten

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / Giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
VLOK, Velux