Selecteer provincie

Installatiebedrijf Bevelander BV 0166-603155


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Ontvang zonnepanelen offertes en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!
✓ Bespaar tot wel €800 per jaar

Details

Adres
Pluimpotweg 54
4695RS Sint-Maartensdijk
Zeeland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


✅TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Ontvang zonnepanelen offertes en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!
✓ Bespaar tot wel €800 per jaar

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Installatiebedrijf Bevelander is een bedrijf dat sinds 1990 tot op de dag van vandaag onder leiding staat van de tweede generatie Bevelander. Nadat Bevelander jr. eerst zijn eigen bedrijf heeft opgericht wat gespecialiseerd was in Dak- en Zinkwerk, heeft hij in 2010 het Installatiebedrijf van diens vader Bevelander sr. overgenomen en is verder gegaan onder de naam Installatiebedrijf Bevelander BV.

De inzet, motivatie en zeker ook het vakmanschap van onze mensen is ons succes, zij staan uiteraard klaar voor onze opdrachtgevers en weten wat het beste is. Zonder hen is het ons zeker niet gelukt!

Ook de keuze van betrouwbare leveranciers speelt en heeft en nog steeds een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Willen wij onze afspraken nakomen, dan moeten wij kunnen vertrouwen op de afspraken die wij maken met onze leveranciers. Niet voor niets onderhouden wij dan al vele jaren relaties met toonaangevende productieleveranciers op installatiegebied.

Installatiebedrijf Bevelander plaatst en onderhoud uw CV-installatie, maar geven u eerst een gratis en deskundig advies. Welke ketel, Waar te plaatsen? In combinatie met wat voor radiatoren?

Iedere toepassing is anders, dus meten is weten. Zo krijgt u de beste CV-oplossingen voor een scherpe prijs.

Voor het aanleggen van gas, waterleiding en riolering beschikt Installatiebedrijf Bevelander over verschillende soorten leidingsystemen.

Naast het gebruik van koperen en ijzeren buis wordt steeds meer en meer gekozen voor het gebruik van kunstof buizen. Voordeel hiervan is dat deze buis op rollen te verkrijgen is van wel 100 meter, hierdoor is er minder afval en worden er minder fittingen gebruikt waardoor de kans op lekkages worden verkleind.

Het materiaal is ook lichter en makkelijker te verwerken. De fittingen worden op een eenvoudige en tijdbesparende manier met een speciale tang vast geperst.

Riolering wordt echter in woonhuizen voornamelijk nog aangebracht in recyclebaar PVC. Zowel de binnen als buitenriolering kunnen wij voor u aanleggen of aanpassen.

Een prachtige nieuwe badkamer en/of toilet, helemaal naar uw eigen wensen ingericht met mooie sanitair? Installatiebedrijf Bevelander realiseer het voor u!

U kunt tevens bij ons terecht voor dakbedekking, dakgoten, EPDM, hemelwaterafvoeren, zink- en koperwerken en zonnepanelen.

Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 18:00
Dinsdag : 08:00 - 18:00
Woensdag : 08:00 - 18:00
Donderdag : 08:00 - 18:00
Vrijdag : 08:00 - 18:00
Zaterdag : 08:30 - 12:00
Zondag : gesloten
Op Zon En Feestdagen Zijn Wij Wel Bereikbaar Voor Storingen! : 08:00 - 00:00 Service:
24-uurs service

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Dakafwerking, Dakdekken, Dakinspectie, Daklekkage, Dakonderhoud, Dakreiniging, Dakrenovatie, Dakreparatie, centrale verwarming, dakgoten, hemelwaterafvoer, gas, water en electra, rioleringen, sanitaire installaties, zink en koper, zonnepanelen

Specialisatie:
Bitumen dakbedekking, Dakgoot, Hemelwaterafvoer / regenpijp, Kunststof dakbedekking (EPDM / PVC / TPE), zink, koper

Betalingsmogelijkheden:
factuur