Selecteer provincie

Kuijpers Loodgietersbedrijf 015-2570290


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Ontvang zonnepanelen offertes en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!
✓ Bespaar tot wel €800 per jaar

Details

Adres
Bellweg 9
2627AW Delft
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


✅TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Ontvang zonnepanelen offertes en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!
✓ Bespaar tot wel €800 per jaar

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.wakuijpers.nl

Wat wij doen:
Zoekt u een vakkundig loodgieters- en installatiebedrijf in Delft? Dan bent u bij W.A. Kuijpers aan het juiste adres. Wij werken zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven en instellingen in Delft en omgeving.

Veelzijdig
W.A. Kuijpers is een veelzijdig loodgieters- en installatiebedrijf in Delft. Wij beheersen uiteenlopende vakgebieden waaronder centrale verwarming, dakbedekking, lood- en zinkwerk, sanitair en gas- en waterinstallaties.

Duurzaam
W.A. Kuijpers legt de nadruk op duurzaamheid en spaarzame installaties. Verderop leest u daarom alles over zonne-panelen, zonneboilers en zuinige HR-ketels.

Belangrijke informatie!
Vorig jaar lagen het Nederlandse merk Scheuten Solar en Chinese merken onder vuur. W.A. Kuijpers levert en installeert alleen door KIWA goedgekeurde zonnepanelen van de merken Canadian Solar, Ubbink en Yingli Solar. Deze panelen leveren optimale energie en gaan minimaal 25 jaar mee.

Als veelzijdig loodgieters- en installatiebedrijf in Delft, werkt W.A. Kuijpers voor veel particuliere klanten en voor bedrijven en instellingen in Delft en omgeving. Wij doen aan woningrenovaties en -onderhoud en zijn thuis in kleinschalige nieuwbouwprojecten.

Uiteenlopend
Loodgieters- en installatiebedrijf W.A. Kuijpers beheerst uiteenlopende vakgebieden; van centrale verwarming, dakbedekking, lood- en zinkwerk, gas- en waterinstallaties tot duurzame installaties zoals zonnepanelen. Wilt u op een vakkundige manier uw badkamer verbouwd hebben? Wij hebben er ervaring mee. Ook installeren wij vloerverwarmingen.

Kwaliteit
Kwaliteit is ons visitekaartje. Als een van de eerste loodgieters- en installatiebedrijven in Delft, heeft W.A. Kuijpers een VCA-keurmerk (Veiligheids Certificering Aannemersbedrijven). Kwaliteit wordt daardoor meetbaar. Ons personeel bestaat uit vakkundige ambachtslieden, die thuis zijn in alle disciplines. Voordat we aan de slag gaan, vindt er eerst een persoonlijk gesprek plaats waarna we een offerte uitbrengen.

Missie
W.A. Kuijpers voert een breed scala aan loodgieters- en installatiewerkzaamheden uit voor zowel particuliere klanten als voor bedrijven en instellingen in de regio Delft. Met veel zorg worden werkzaamheden uitgevoerd, gecontroleerd en aangepast. Kwaliteit, veiligheid en procedures worden continu bewaakt aan de hand van vastgestelde kwaliteitseisen en keuringsmethoden volgens NEN, Kiwa, Komo en VCA.
Service:
Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Afvoer en leidingen ontstoppen, Inspectie, Installeren, Lekkage verhelpen, Onderhoud, Reiniging, Renovatie, Reparatie, Riool ontstoppen, Verstopping opsporen

Specialisatie:
Badkamer, Centrale verwarming / CV ketels, Dakbedekking, Dakgoten, Dakinspectie, Gasleidingen, Geisers, Hemelwaterafvoer / regenpijpen, Loodwerk en zinkwerk, Riool (leidingdetectie), Sanitair, Waterleidingen

Merken:
Grohe, Nefit, Remeha, Sphinx, Vaillant

Aangesloten bij / Certificering:
Uneto-VNI, NEN, Kiwa, Komo en VCA